Ant-Man – Omul Furnică (2015)

Categorii: Acțiune, Aventură, Filme 2015, Sci-Fi


Abonează-te pentru a primi zilnic toate filmele online noi apărute pe FilmeOnline247.

Scrie mai jos adresa ta de email.După abonare, te rugăm să îți verifici emailul.


In anul 1989, savantul Hank Pym demisionează din S.H.I.E.L.D. imediat după ce descoperă că aceștia doresc să reproducă tehnologia sa Ant-Man. Crezând că această tehnologie este periculoasă, Pym jură să o țină ascunsă atât timp cât va trăi. In prezent, fiica înstrăinată a lui Pym, Hope van Dyne, și fostul său protejat, Darren Cross, l-au dat pe acesta afară din propria companie. Cross este foarte aproape să perfecționeze propriul costum de micșorare numit Yellowjacket, fapt care îl îngrozește pe Pym.

După ce este eliberat din închisoare, hoțul cu intenții bune Scott Lang se mută împreună cu fostul său coleg de celulă Luis. Vizitând-o pe fiica sa Cassie fără să anunțe înainte, Long este mustrat de către fosta sa soție, Maggie și de către logodnicul său, un detectiv al poliției pe nume Paxton, datorită faptului că acesta nu a plătit niciodată pensia alimentară. Nereușind să găsească un loc de muncă stabil datorită cazierului său, Lang acceptă să se alăture trupei lui Luis și să comită o spargere. Lang intră prin efracție într-o casă și îi sparge seiful unde găsește ceva ce pare a fi un costum vechi de motociclist pe care îl ia acasă. După ce încearcă costumul, Lang se micșorează accidental la dimensiunea unei insecte. Terifiat de această experiență, el duce înapoi costumul de unde l-a furat, însă este prins și arestat. Pym, proprietarul costumului, îl vizitează pe Lang în închisoare și prin niște metode interesante reușește să îi înapoieze acesta costumul pentru a putea evada.

Ant-Man 2015 online subtitrat

Pym, cel care l-a manipulat pe Lang să fure costumul folosindu-se de Luis ca și test, vrea ca Lang să devină noul Ant-Man ( Omul Furnică ) pentru a fura costumul Yellowjacket de la Cross. Spionându-l pe Pym în ciuda relației înstrăinate cu tatăl ei, Hope îl ajută pe Pym să îl antreneze pe Lang învățându-l să lupte și cum să controleze furnicile. Aceștia îl trimit pe noul Ant-Man să fure un dispozitiv din baza membrilor Avengers ( Răzbunătorii ), unde este nevoit să se lupte cu Sam Wilson. în timp ce Hope arată resentimente față de tatăl său datorită decesului mamei sale, Pym îi spune acesteia adevărul despre mama să, Janet, care a fost cunoscută sub numele de Wasp. Ea a dispărut într-un tărâm cuantic subatomic pentru a putea dezarma o rachetă nucleară sovietică. Pym îl avertizează pe Lang că poate experimenta și el același lucru dacă va modifica setările regulatorului costumului său.

Cross perfecționează costumul Yellowjacket și organizează o ceremonie la sediul său. Lang, alături de echipa sa și de un roi de furnici zuratoare se infiltrează în clădire în timpul acestui eveniment, sabotează serverele companiei și plantează bombe. In momentul în care încearcă să fure costumul Yellowjacket, el, alături de Pym și Hope sunt capturați de către Cross, care intenționează să vândă atât costumul Yellowjacket cât și costumul Ant-Man organizației Hydra, condusă de către fostul ofițer S.H.I.E.L.D, Mitchell Carson. Lang reușește să se elibereze și cu ajutorul lui Hope expediază majoritatea agenților Hydra, iar Carson reușește să scape cu o mică cantitate din particulele lui Cross. Lang îl urmarste pe Cross în timp ce bombele sunt detonate, clădirea suferind o implozie spectaculoasă.

Cross îmbrăca costumul Yellowjacket și îl atacă pe Ant-Man înainte că acesta să fie arestat de către Paxton. Mintea lui Cross a fost încețoșată datorită tehnologiei imprefecte de micșorare, iar acum el o răpește pe Cassie pentru a-l atrage pe Ant-Man din nou la luptă. Lang se micșorează la nivel subatomic pentru a putea pătrunde în interiorul costumului lui Cross și îl sabotează. Costumul începe să se micșoreze incontrolabil și îl ucide pe Cross. Lang dispare în tărâmul cuantic, însă reușește să inverseze efectele și să se întoarcă în lumea macroscopică. Ca și semn de mulțumire față de Lang și de eroismul acestuia, Paxton reușește să îl ferească pe Lang de închisoare. Observând că Lang a supraviețuit și s-a întors înapoi de pe tărâmul cuantic, Pym se întreabă dacă este posibil ca soția lui să fie încă în viață. Puțin mai târziu, Lang se întâlnește cu Luis, care îi spune acestuia că îl caută Wilson.

In scena din mijlocului creditelor, Pym îi arată lui Hope un costum prototip Wasp pe care i-l oferă. In scena de după credite, Wilson și Steve Rogers îl au în custodie pe Bucky Barnes. Neputând să îl contacteze pe Tony Stark, Wilson menționează faptul că s-ar putea să cunoască pe cineva care i-ar putea ajuta.

Vizionează gratuit filmul online HD cu subtitrare în limba română Ant-Man / Omul Furnică (2015)

Regizor: Peyton Reed
Scenarişti: Edgar Wright, Joe Cornish
Actori: Paul Rudd, Michael Douglas, Corey Stoll

Server 1

Server 2

Server 3
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *