Autobiografia lui Nicolae Ceausescu (2010)

Categorii: Biografic, Documentar, Istoric, Românești


Abonează-te pentru a primi zilnic toate filmele online noi apărute pe FilmeOnline247.

Scrie mai jos adresa ta de email.După abonare, te rugăm să îți verifici emailul.


Autobiografia lui Nicolae Ceausescu (2010)

În timpul procesului de judecată la care a fost supus alături de soția sa, Nicolae Ceaușescu își revizuieste lungul său regin al puterii: 1965-1989. Dintr-un punct de vedere formal, Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu devedeste faptul că este posibil să fie folosite doar imagini existente pentru a produce filme focusate pe istoria recentă, însă puțin similare cu filmele istorice de ficțiune.

Regia: Andrei Ujica
Scenariu: Răzvan Rădulescu, Andrei Ujica
Cu: Nicolae Ceaușescu, Elena Ceaușescu, Ștefan Andrei

SERVER 1

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4
2 responses to “Autobiografia lui Nicolae Ceausescu (2010)”

  1. UnCetatean says:

    Mare om , mare caracter l-au ucis nenorocitii cu sange rece i-au inscenat totul , a ridicat aceasta tara in slavi . La noi in tara nu a mai fost un congres de zeci de ani sau sa mai calce vreun presedinte important. Dar cuvintele multe strica pe mine acest film ma impresionat si am ramas cu parerea ca era un om bland si si-a dat viata pentru tara .

  2. dooge says:

    un mare patriot, ucis ca pe un caine de o gasca de hoti dornici de putere, Care din precedentii presedinti, mergea dis de dimineata sa verifice alimentarele sau santierele ? Nesansa lui a fost manipularea celor din jurul sau care il minteau ca poporul o duce bine..el habar nu avea de saraciea oamenilor, nu exista un somer, un om fara casa, un copil care sa nu mearga la scoala, acum vai mama Romaniei, o tara de cacat, plina doar de hoti, tigani borfasi,curve penale…si toate astea doar din cauza celui mai jegos dintre pamanteni,,-ILIESCU ION-´´fi-ei tarina precum plumbul cand va da coltul…dar desigur ca pe lumea cealalta il asteapta CEAUSESCU si io da de behaie..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *