Avengers: Age of Ultron (2015)

Categorii: Acțiune, Aventură, Filme 2015, Sci-Fi


Abonează-te pentru a primi zilnic toate filmele online noi apărute pe FilmeOnline247.

Scrie mai jos adresa ta de email.După abonare, te rugăm să îți verifici emailul.


Răzbunătorii fac raiduri în jurul unei baze Hydra din Sokovia, baza comandată de către Strucker şi recuperează sceptrul lui Loki. Ei descoperă de asemenea faptul că Strucker a condus experimente pe gemenii orfani Pietro Maximoff, care acum se deplasează cu super viteză şi Wanda Maximoff, care poate poate controla acum minţile oamenilor şi de asemenea, poate arunca cu energie.

Avengers Age of Ultron (2015)

Tony Stark descoperă o inteligenţă artificială în sceptrul lui Loki şi îl convinge pe Bruce Banner să îl ajute în secret să transfere acea inteligenţă artificială în sistemul său de apărare Ultron. Din nefericire, Ultron înţelege că este necesar să anihileze omenirea pentru a salva planeta, îi atacă pe Răzbunători şi fuge în Sokovia cu sceptru. El îşi construieşte o armură pentru apărare şi o serie de roboţi pentru armata sa. De asemenea el face echipă cu cei doi gemeni. Răzbunătorii se duc la reşedinţa lui Clinton Barton să se recupereze şi din senin apare Nick Fury şi îi convinge să lupte împotriva lui Ultron. Vor reuşi să-l învingă?…

Regizor: Joss Whedon
Scenarişti: Joss Whedon, Stan Lee
Actori: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo

Vizionează gratuit filmul online HD cu subtitrare în limba a română Avengers: Age of Ultron – Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron (2015)

Server 1

Server 2

Server 3
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *