Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)

Categorii: Aventură, Familie, Fantezie


Abonează-te pentru a primi zilnic toate filmele online noi apărute pe FilmeOnline247.

Scrie mai jos adresa ta de email.După abonare, te rugăm să îți verifici emailul.


Harry Potter are din nou probleme cu rudele sale. El fuge de acasă după ce a folosit magia pentru a o umfla pe sora unchiului Vernon, Marge, care a avut un limbaj neadecvat în ceea ce privește părinții lui Harry. Speriat inițial pentru faptul că a folosit magia înafara școlii, el este plăcut surprins să afle că nu va fi penalizat. Cu toate acestea, el află că un criminal periculos și ajutorul lui Voldemort au evadat din închisoarea Azkaban și vrea să îl ucidă pe Harry pentru a-l răzbuna pe Lordul întunecat.

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban 2004

Si pentru că lucrurile să fie și mai rele, niște creaturi numite dementors sunt desemnate să păzească porțile școlii și au un efect oribil și inexplicabil asupra lui. Cu toate că Harry nu se așteaptă la așa ceva, până la sfârșitul acestui an școlar, multe găuri din trecutul său vor fi umplute și de asemenea, va avea o viziune mai clară în ceea ce îi rezervă viitorul…

regizor: Alfonso Cuarón
Scenariști: J.K. Rowling, Steve Kloves
Actori: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint

Vizionează gratuit filmul online HD cu subtitrare în limba română Harry Potter and the Prisoner of Azkaban-Harry Potter și Prizonierul din Azkaban (2004)

Server 1

Server 2

Server 3
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *