Independence Day: Resurgence (2016)

Categorii: Acțiune, Aventură, Filme noi 2016, Sci-Fi


Abonează-te pentru a primi zilnic toate filmele online noi apărute pe FilmeOnline247.

Scrie mai jos adresa ta de email.După abonare, te rugăm să îți verifici emailul.


Independence Day Resurgence (2016)

Independence Day: Renașterea este un film american lansat în anul 2016, din genurile sci-fi și aventură, regizat de către Roland Emmerich. Scenariul îi aparine lui Emmerich, Dean Devlin, Nicolas Wright, James A. Woods și lui James Vanderbilt. Este vorba despre continuarea filmului din 1996, Independence Day. Din distribuție fac parte Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Jessie Usher, Maika Monroe, Travis Tope, William Fichtner, Charlotte Gainsbourg, Judd Hirsch, Brent Spiner și Sela Ward.

Acțiunea filmului se petrece la 20 de ani distanță de întâmplările din primul film. De atunci, Națiunile Unite au colaborat pe Earth Space Defense (ESD), o organizație internațională militară care se ocupă de apărare și cercetare, dezvoltând tehnologii hibride în cazul în care extratereștrii se întorc. Când aceștia își refac apariția și atacă Pământul cu o forță avansată și fără precedent, chiar în a 20-a sărbătorire a victoriei umanității, de 4 Iulie, o nouă generație de apărători din ESD își unesc forțele cu protagoniștii ce au supraviețuit primului atac, în scopul de a salva lumea din calea distrugerii. Mai mult decât atât, umanitatea începe să exploreze istoria și motivele adversarilor ei extratereștrii.

Lansarea oficială a fost sub sigla 20th Century Fox în 2D, 3D și IMAX 3D în Statele Unite ale Americii în data de 24 iunie, 2016. Încasările au fost de peste 372.000.000 de dolari.

Regia: Roland Emmerich
Scenariu: Nicolas Wright, James A. Woods
Actori: Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman

SERVER 1

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *